Seneste forumindl?g
K?b / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netv?rk

KUN stabilt over VPN

Af Monsterbruger skum-cat | 16-04-2020 11:11 | 1416 visninger | 25 svar, hop til seneste
Håber I vil hjælpe mig. Jeg får udfald på nettet, hvor forbindelsen forsvinder i 0.5 til 10 sekunder. Det sker op til flere gange i timen. Dette sker på alle Vore enheder. Helt fra Ipad til musik anlæg. Pingplotter finder pakketab på nogle spille servere. Det sjove er, mit internet forbindelse kører helt stabilt over CyberGhost VPN. Jeg kører med FastSpeed 1000mbit, og før Yousee 500/500. Begge har samme problem. Problemet opstod lige efter, vi fik en spam reklame op på vores browsere, der omhandlede om en yousee konkurrence. Browseren låste helt, og adressen i toppen var direkte til yousee.dk. Selv på Ipad skete dette. Det sker dog ikke længere. Har prøvet følgende: Kontakte support Køre direkte på Sagem router (og nulstillet den) Skifte Coxial kabel Skifte netværkskabler Formatere computeren Sætte Sagem i bridgemode og køre til extern router. Har prøvet 2 forskellige routers. Kører fast på en Razer Sila router nu. Så, kan I kloge hoveder måske lokalisere problemet? :)
--
Intel i9900k 4.9ghz - Gigabyte Aorus Gaming 7 - 4x16gb B-die 3000mhz C13 - Inno3D RTX 2080 Ti - Triple fan vandkøling - Diverse NVME SSD.
#1
zzup
N?rd
16-04-2020 16:11

Rapporter til Admin
Et bud, har du prøvet at skifte DNS server?
--
i7-7700k 5ghz, Rog Strix 270F Gaming, Rog Strix 1080ti OC 11gb, m2 ssd 960 evo, Acer Predator Z1 32" 165hz G-Sync 1440p Curved
#2
skum-cat
Monsterbruger
16-04-2020 20:38

Rapporter til Admin
#1, nej det har jeg ikke. Hvad skal jeg skifte til? :)
--
Intel i9900k 4.9ghz - Gigabyte Aorus Gaming 7 - 4x16gb B-die 3000mhz C13 - Inno3D RTX 2080 Ti - Triple fan vandkøling - Diverse NVME SSD.
#3
AHoeg
Bruger Aspirant
16-04-2020 21:50

Rapporter til Admin
#2 skift eksempelvis til 1.1.1.1 eller 8.8.8.8
--
#4
skum-cat
Monsterbruger
17-04-2020 11:30

Rapporter til Admin
Jeg prøver :)
--
Intel i9900k 4.9ghz - Gigabyte Aorus Gaming 7 - 4x16gb B-die 3000mhz C13 - Inno3D RTX 2080 Ti - Triple fan vandkøling - Diverse NVME SSD.
#5
skum-cat
Monsterbruger
17-04-2020 12:02

Rapporter til Admin
Nå, nu er det prøvet. DNS til Sagem router der kører bridge mode Alternativ DNS til 1.1.1.1 Stadigvæk problemer
--
Intel i9900k 4.9ghz - Gigabyte Aorus Gaming 7 - 4x16gb B-die 3000mhz C13 - Inno3D RTX 2080 Ti - Triple fan vandkøling - Diverse NVME SSD.
#6
HunterKiller
Elite N?rd
17-04-2020 12:06

Rapporter til Admin
Du skriver DNS til sagem router - så routerens ip som primær dns? Det er altid et big nono - 1.1.1.1 som primær dns, du skal slet ikke være afhængig af noget lokalt til dns
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining
#7
skum-cat
Monsterbruger
17-04-2020 12:44

Rapporter til Admin
Så er det ændret. Skal nok give en udmelding :)
--
Intel i9900k 4.9ghz - Gigabyte Aorus Gaming 7 - 4x16gb B-die 3000mhz C13 - Inno3D RTX 2080 Ti - Triple fan vandkøling - Diverse NVME SSD.
#8
skum-cat
Monsterbruger
17-04-2020 22:22

Rapporter til Admin
Der er stadigvæk en del udfald pr.time.
--
Intel i9900k 4.9ghz - Gigabyte Aorus Gaming 7 - 4x16gb B-die 3000mhz C13 - Inno3D RTX 2080 Ti - Triple fan vandkøling - Diverse NVME SSD.
#9
CyberOpz
Giga Supporter
20-04-2020 21:42

Rapporter til Admin
Nu skriver du at du bruger pingplotter. Der kan du se hvor det er du har problemer. Er det fra det første punkt du har problemet eller kan du uddybe med eksempler?
--
#10
skum-cat
Monsterbruger
21-04-2020 10:24

Rapporter til Admin
9# Håber disse billeder kan vise mere af problemet: https://drive.google.com[...]
--
Intel i9900k 4.9ghz - Gigabyte Aorus Gaming 7 - 4x16gb B-die 3000mhz C13 - Inno3D RTX 2080 Ti - Triple fan vandkøling - Diverse NVME SSD.
#11
CyberOpz
Giga Supporter
21-04-2020 11:06

Rapporter til Admin
#10 - jeg har før set folk klage over at TDC har problemer med kapacitet til de store cloud leverandører i primetime. I dette tilfælde er det G-Corelabs. Er det kun til world of tanks problemet eksistere? Resten af punkterne ser ud til at være helt normale og derfor gætter jeg også på at resten af 'nettet' virker som det skal? Min ISP kviknet udveksler selv trafik med G-Corelabs på nl-ix og pt. har jeg ingen pakketab til den ressource du har angivet, men jeg har selvsagt ikke forsøgt kl. 22-22:30.
--
#12
bob
G?st
21-04-2020 15:04

Rapporter til Admin
#11 det ser mere ud som om der er problemer på g-cores netværk end det er TDC. Et umiddelbart gæt vil være at der skal tages fat i worldoftanks support da pakketabet ikke opstår i TDC's net.
--
G?stebruger, opret dit eget login og f? din egen signatur.
#13
CyberOpz
Giga Supporter
21-04-2020 15:08

Rapporter til Admin
#12 - Også en mulighed. Jeg har som sagt set flere brokke sig over TDCs kapacitet til både Hetzner og OVH, når det går via TDCs link til DECIX. Jeg er ikke kunde i butikken, så jeg kan ikke selv teste det...
--
Sidst redigeret 21-04-2020 15:09
#14
CyberOpz
Giga Supporter
21-04-2020 22:13

Rapporter til Admin
#10 - Her er resultatet af en trace fra mit net her til aften. Intet pakketab. --- Trace to login.p1.worldoftanks.eu --- 1) router.hjem.mtsn.dk (172.27.131.1) 3.868 ms, 101/101 ps, 0.0% loss 2) kviknet.ip.mtsn.dk (100.70.20.1) 16.683 ms, 101/101 ps, 0.0% loss European Union 3) aes-1.ip.kviknet.dk (100.70.0.41) 13.412 ms, 101/101 ps, 0.0% loss European Union 4) ae2-1.ip.kviknet.dk (100.70.0.1) 15.095 ms, 101/101 ps, 0.0% loss European Union 5) ae1-1.ip.kviknet.dk (100.64.0.119) 13.593 ms, 101/101 ps, 0.0% loss European Union 6) 185.107.12.113 (185.107.12.113) 24.452 ms, 101/101 ps, 0.0% loss [AS 204151] Denmark 7) ae1-0.ip.kviknet.dk (185.107.12.27) 14.419 ms, 101/101 ps, 0.0% loss [AS 204151] Denmark 8) g-corelabs.nikhef.nl-ix.net (193.239.118.26) 25.654 ms, 101/101 ps, 0.0% loss Netherlands 9) 10.255.1.224 (10.255.1.224) 25.712 ms, 101/101 ps, 0.0% loss 10) 10.255.1.181 (10.255.1.181) 28.275 ms, 101/101 ps, 0.0% loss 11) am3-sl-a75.fe.core.pw (185.12.240.75) 25.519 ms, 101/101 ps, 0.0% loss [AS 199524] Netherlands Er der hul igennem hos dig her til aften eller er det same-same?
--
Sidst redigeret 21-04-2020 22:16
#15
skum-cat
Monsterbruger
22-04-2020 20:59

Rapporter til Admin
Jeg har som set prøvet det på 2 andre hjem, hvor der var intet pakketab. Andre oplever heller ikke dette på deres server. Faktisk er de super gode. Dog for sjovt, prøvet jeg med naboens computer. Samme pakke tab som mig. Faktisk en del mere. Vi klager over udfald på nettet i hele boligblokken. Kender I til nogle server adresser på andre spille servere? :)
--
Intel i9900k 4.9ghz - Gigabyte Aorus Gaming 7 - 4x16gb B-die 3000mhz C13 - Inno3D RTX 2080 Ti - Triple fan vandkøling - Diverse NVME SSD.
#16
anox
G?st
22-04-2020 22:48

Rapporter til Admin
Du kan prøve at vende din routers fysiske forbindelse med Fastspeed. Gå ind på din routers interface: status > connection. Spørg ind til om disse værdier er som de skal være, eller om der er pakketab/dårlig forbindelse. Fastspeed har lige lavet hele deres netværks arkitektur om, da de havde problemer med bugs i deres main router, der gav udfald på 5-10 min ad gangen. Siden da har jeg ikke selv oplevet problemer.
--
G?stebruger, opret dit eget login og f? din egen signatur.
#17
skum-cat
Monsterbruger
23-04-2020 11:14

Rapporter til Admin
#16 Det tal siger mig intet. Kan du hjælpe med at afkode dem? :) https://drive.google.com[...]
--
Intel i9900k 4.9ghz - Gigabyte Aorus Gaming 7 - 4x16gb B-die 3000mhz C13 - Inno3D RTX 2080 Ti - Triple fan vandkøling - Diverse NVME SSD.
#18
Ash3
G?st
01-09-2020 19:02

Rapporter til Admin
Hej Skum-cat Har samme problem som dig, når jeg spiller WOT. Har også en Fastspeed forbindelse. Mange gange, når jeg spiller, så fryser billedet (lagging). Det kan vare 3-7 sekunder, hvis ikke mere. Det er lang tid at være fraværende i en online game som WOT og efterfølgende, når jeg kommer ind i spillet igen, så er jeg død. Det er så fucking irriterende. Har haft fat i Fastspeed og fortalt dem om problemet - og alt hvis de ikke fiksede det ASAP, så ville de miste en kunde. Alt livet var for kort til sådan noget crap. Deres svar var, at der ikke var fejl i signalet eller min opsætning. Er. pt. ved at køre PingPlotter og venter spændt på resultatet.
--
G?stebruger, opret dit eget login og f? din egen signatur.
#19
Michael
G?st
01-09-2020 19:18

Rapporter til Admin
http://www.hongboche.com[...] - det er jo vanvittigt hvis det er det samme problem der fortsat står på. Oh well, i det mindste er løsningen let - skift udbyder til noget der ikke bruger TDC's IP backbone (bemærk det kan godt være en udbyder der bruger TDC's kabler det sidste stykke ud til dig, bare den bagvedliggende infrastruktur er en anden)
--
G?stebruger, opret dit eget login og f? din egen signatur.
#20
Ash3
G?st
01-09-2020 19:31

Rapporter til Admin
#Michael Hvilken udbydere er det?
--
G?stebruger, opret dit eget login og f? din egen signatur.
#21
Michael
G?st
01-09-2020 19:56

Rapporter til Admin
Umiddelbart husker jeg kun lige Yousee og Fastspeed (og vist til dels Hiper) som værende problematiske ,- så f.eks. Telenor, Kviknet, Telia....burde være vejen frem (forudsat selvfølgelig det stadig er samme problem som i december - jeg husker også en afstemning på WOT's Facebook-gruppe der bekræftede at hovedparten med problemer havde Yousee)
--
G?stebruger, opret dit eget login og f? din egen signatur.
#22
Ash3
G?st
01-09-2020 22:01

Rapporter til Admin
Er MaxSpeed 1000/60 via coax fra Telenor så et fornuftigt valg, når man har problemer med lagging på WOT via Fastspeed?! Mit problem er kun blevet værre og værre med tiden - dog kun siden april i år, hvor jeg skiftede til Fastspeed.
--
G?stebruger, opret dit eget login og f? din egen signatur.
#23
Michael
G?st
01-09-2020 22:22

Rapporter til Admin
Jeg spiller ikke selv, så ingen direkte erfaringer - men du kommer i hvert fald ud over et evt. problem i TDC's backbone Telenor har (ligesom Kviknet i #14) direkte peering/forbindelse til WOT's udbyder via. NL-IX backbone fra København til Holland
--
G?stebruger, opret dit eget login og f? din egen signatur.
#24
Ash3
G?st
01-09-2020 22:56

Rapporter til Admin
...men det er da også dem, der kommer frem efter jeg har lavet min PingPlotter i dag - og har jo Fastspeed?! Target Name: login.p1.worldoftanks.eu IP: 185.12.240.69 Date/Time: 01-09-2020 19:45:11 - 01-09-2020 19:55:11 Hop Sent PL% Min Max Avg Host Name / [IP] 1 600 0 0,29 7,48 0,83 192.168.0.1 [192.168.0.1] 2 600 0 9,66 33,86 13,90 100.101.148.1 [100.101.148.1] 3 600 0 5,33 49,48 10,88 10.242.128.248 [10.242.128.248] 4 600 0 6,93 82,33 10,82 172.31.0.137 [172.31.0.137] 5 600 0 5,50 75,65 11,58 ae22-100.kh2nqe13.dk.ip.tdc.net [87.54.16.253] 6 600 0 4,68 40,60 11,09 ae2-0.khk7nqp7.dk.ip.tdc.net [83.88.1.133] 7 600 0 15,74 46,56 22,27 g-corelabs.nikhef.nl-ix.net [193.239.118.26] 8 600 100 0 0 0 [-] 9 600 100 0 0 0 [-] 10 600 0 18,64 31,06 22,30 login.p1.worldoftanks.eu [185.12.240.69]
--
G?stebruger, opret dit eget login og f? din egen signatur.
#25
Michael
G?st
01-09-2020 23:08

Rapporter til Admin
Ja det har du da ret i, selvom der er flere ubekendte, så er det måske ikke helt samme problem som i december alligevel. Ud fra det der har du jo pakketab allerede ved første hop i Fastspeeds net....
--
G?stebruger, opret dit eget login og f? din egen signatur.

Opret svar til indl?gget: KUN stabilt over VPN

Grundet ?get spam aktivitet fra udlandet, er det desv?rre ikke muligt for dig, at oprette svar som g?st.

Hvis du ?nsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


五人斗牛棋牌游戏