Seneste forumindl?g
K?b / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 n?ste ?

G? til:

Indtryk fra CES 2018

Af Thomas Eriksen | 24-01-2018 | 34985 visninger | 0 kommentarer

Introduktion

I forrige Uge var jeg på CES i Las Vegas og jeg har nu haft en uges tid til at fordøje indtrykkene fra verdens største messe for forbrugerelektronik. Jeg har derfor samlet en række indtryk jeg fik på messen i denne artikel. Jeg vil primært lade billederne tale for sig selv, men i skal nok få mine kommentarer med også :-)
 
Når Jeg tager på CES er det primært for at møde kontakter og se de nyeste strømninger i markedet, ikke så meget for at skrive artikler om det (hvis det var derfor er jeg også noget sent på den). Indtryk kan jeg love man får nok af for der er mere end 4000 udstillere, 240.000 M2 udstillingsareal på adskillige adresser og ikke at forglemme firmaer der booker suiter på hotellerne. Til dette var der 184.279 besøgende så der var godt run på i de 4 dage messen varede.

Overordnet indtryk

Som altid er der tale om en forbrugerelektronik messe, så de direkte PC relaterede indslag er der længere imellem. Men der plejer altid at blive vist en masse nye og interessante ting frem på messen. Men det var lidt somom at de fleste havde taget en slapper i år og blot tilføjet AI til deres produkter. Når jeg siger AI er det i lidt løselig forstand da der i virkeligheden er tale om Google Assistant,  Amazon Alexa, Samsung Bixby osv der er integreret i alle mulige apparater. Men lad os da taget et kig på tingene.

EVGA

Lad os starte med at kigge på nogle afde producenter vi kender mest til. Således startede min messe også hos EVGA som vi især kender for deres grafikkort og strømforsyninger. Men de har også mange andre ting på programmet.En af de mest intressant ting de viste var denne modulære AIO vandkøler med koblinger der gør det muligt at tilpasse din køling til det system du har.De har endda udvilket nogle klemmer der gør det muligt at bøje ledningen så du bedre kan optimere flow i dit kabinet. Du kan selv vælge farve, så regnbue farverne her et mest for at vise mulighederne.En anden ting de viste var deres Z10 keyboard med status display.


på grafikkort fronten var der ikke meget nyt, den det var som som forventet (undskylde det rystede billede)


DG-77 et af deres nyere kabinetterDette møde foregik på Bellagio hotellet og man må sige at udsigten fra deres suite var fantastisk. Det sammen kunne man ikke sige om vejret.Zotac

En anden kending fra PC verdenen er Zotac som også havde lejet en suite, denne gang hos Cesars Palace. Mit første møde med dem var til deres fest, så i får lige et stemningsbillede fra suiten. Der var massere af mad og alkohol, men det lykkede os alligevel at få drukket det hele :-)Dagen efter var det tilbage til lidt mere normale forhold. og en af de mere interessante ting var deres  AMP Box mini som er en ekstern grafikort box som understøtter kort op til GeForce 1060


 
de viste også en større udgave som understøtter op til GeForce 1080Management tool der virker både på PC og tablet.


Udvalget af mini PC'ere der var blevet opdateret til nyeste generation.


Som forventet var der heller ikke noget nyt på grafikkort fronten fra ZotacMEK 1 er dog en nyhed og er Zotac's bud på en PC der kan sælge som en færdig løsning til kunderne komplet med Mus og tastatur. Maskinen fåes med op til Geforce 1080 og I7 processor. For en bundle virkede mus og keyboard faktisk rigtigt fornuftige.Det der mest fangede mine øjne var denne skærm og det intressante var at den havde indbygget mini PC og mulighed for eksterne på samme tid. Det er dog kun et koncept.

Side 1 2 3 4 n?ste ?


五人斗牛棋牌游戏